Sabtu, 21 Agustus 2010

Taylor Swift-Mine

Oh, oh, oh
Oh, oh, oh

You were in college, working part-time, waiting tables
Left a small town and never looked back
I was a flight risk, afraid of fallin'
Wondering why we bother with love, if it never lasts

I say, "Can you believe it?"
As we're lyin' on the couch
The moment, I can see it
Yes, yes, I can see it now

Do you remember, we were sittin' there, by the water?
You put your arm around me for the fist time
You made a rebel of a careless man's careful daughter
You are the best thing that's ever been mine

Flash forward, and we're takin' on the world together
And there's a drawer of my things at your place
You learn my secrets and figure out why I'm guarded
You say we'll never make my parents' mistakes

But we got bills to pay
We got nothin' figured out
When it was hard to take
Yes, yes

This is what I thought about:

Do you remember, we were sittin' there, by the water?
You put your arm around me for the fist time

You made a rebel of a careless man's careful daughter
You are the best thing that's ever been mine

Do you remember all the city lights on the water?
You saw me start to believe for the first time
You made a rebel of a careless man's careful daughter
You are the best thing that's ever been mine

Oh, oh, oh, oh

And I remember that fight, two-thirty AM
You said everything was slipping right out of our hands
I ran out, crying, and you followed me out into the street

Braced myself for the goodbye, cause that's all I've ever known
Then, you took me by surprise
You said, "I'll never leave you alone."

You said, "I remember how we felt, sitting by the water.
And every time I look at you, it's like the first time.
I fell in love with a careless man's careful daughter.
She is the best thing that's ever been mine."

You made a rebel of a careless man's careful daughter
You are the best thing that's ever been mine

Do you believe it?
We're gonna make it now
And I can see it

I can see it now

Airplanes- B.O.B feat Hayley Williams

Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now (wish right now, wish right now)
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now (wish right now, wish right now)

Yeah
I could use a dream or a genie or a wish
To go back to a place much simpler than this
Cause after all the partyin' and smashin' and crashin'
And all the glitz and the glam and the fashion
And all the pandemonium and all the madness
There comes a time where you fade to the blackness
And when you're staring at that phone in your lap
And you hoping but them people never call you back
But that's just how the story unfolds
You get another hand soon after you fold
And when your plans unravel
And they sayin' what would you wish for
If you had one chance
So airplane airplane sorry I'm late
I'm on my way so don't close that gate
If I don't make that then I'll switch my flight
And I'll be right back at it by the end of the night

Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now (wish right now, wish right now)
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now (wish right now, wish right now)

Somebody take me back to the days
Before this was a job, before I got paid
Before it ever mattered what I had in my bank
Yeah back when I was tryin' to get into the subway
And back when I was rappin' for the hell of it
But now a days we rappin' to stay relevant
I'm guessin that if we can make some wishes outta airplanes
Then maybe yo maybe I'll go back to the days
Before the politics that we call the rap game
And back when ain't nobody listened to my mix tape
And back before I tried to cover up my slang
But this is for the Cada, what's up Bobby Ray
So can I get a wish to end the politics
And get back to the music that started this sh*t
So here I stand and then again I say
I'm hopin' we can make some wishes outta airplanes

Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now (wish right now, wish right now)
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now (wish right now, wish right now)



MB: lihatlah sebuah lagu dari artinya, cerna kata-katanya, karena terkadang kata-kata itu mengandung makna yang lebih dalam daripada yang terlihat

Selasa, 17 Agustus 2010

Anime Kesukaanku: Detective Conan!!!

aku tu ya, suka detective conan sejak pertama kali baca manganya, lalu animenya!
XD
aku suka sih karena, pertama: conan itu lucu, kedua: shinichi itu keren! ketiga: misterinya keren-keren!
tokoh kesukaanku, yang anehnya, bukan shinichi atau ran, tapi... jejejejeng!! Wataru Takagi!!
detektif kocak! bahkan aku berpikir kalau dia romantis juga sama miwako, hehehe
dia juga instingnya lumayan tajam, apalagi dia sangat percaya dengan conan alias shinichi, tidak peduli kalau dia itu anak-anak apa bukan

tokoh kesukaan kedua: makoto kyogoku! tokoh yang sering gak muncul ini adalah pacar sonoko yang kereeenn abiez!!

aduh, ini gambar pas dia dikasih cokelat sama sonoko, lucunya... XD






tokoh suichi akai si misterius juga kesukaanku, tapi kemisteriusannya buat aku merinding sih....







akhirnya, shinichi!! hehe, yang gak tahu shinichi kudo kebangetan! si detektif muda yang otaknya udah kaya perpustakaan plus kamus dll itu superjenius!! keren pula, huah!



belum lagi wujudnya sebagai conan itu imut!! pakai kacamata bulat, mukanya bulat, hehe, imut!













hehe, itulah cowok-cowok yang kusuka di detektif conan, heiji hatori sebenarnya juga, tapi udah ah, Top 5 aja, heheheheheheheheee....

Senin, 16 Agustus 2010

Puasa Tahun Ini: banyak cobaan!

baru seminggu kurang kira-kira Bulan Ramadhan tahun ini, udah banyak cobaan!
gak di sekolah, gak di rumah, gak di jalanan, cobaan datang terus!

di sekolah, entah kenapa, aku perhatiin dari kemarin sejak aku masuk habis libur awal puasa,
pada emosian, mancing emosi, kata-kata nggak ada yang dijaga pula (--)

di rumah, eeh.... bau masakan menusuk hidung hingga menembus lubang-lubang HCL-ku
udah gitu kata-kata pulpy orange itu selalu membuat selaput di kerongkonganku menggapai-gapai
(HELP ME!!)

di jalanan, ada restoran yang bau makanannya bocor entah dari mana!
terus tadi nyium bau mendoan lagi, payah....
udah gitu ada yang minum pula! ini maksudnya apa???!!

Hufft..... sabar... sabar...
teman-teman sekalian, sabar ya kalau mengalami kejadian-kejadian di atas
karena cobaan-cobaan itu semua hanyalah sebuah awalan,
jangan sampai puasa kita gagal cuma karena emosi pada hal sepele atau apapun itu ya....

KEEP SPIRIT!!!

Minggu, 15 Agustus 2010

Bakwan Jagung: bikin HCL ku ganas!

pas puasa, hanya ada satu makanan yang ku idam-idamkan: BAKWAN JAGUNG
bakwan jagung buatan Ibu, enak banget, baunya aja bikin HCL ku mengalir deras...

pokoknya, kalau udah buka puasa, bakwan jagung harus ada,
nggak lengkap rasanya kalau gak ada yang satu itu (yang pasti, habis itu kukuasai, huahaha!!)
rasanya asin dan manis, asin karena bumbunya, manis karena jagungnya,
haduuh... HCL ku... tenanglah! belum jam buka puasa!

Here I am

Halo, I just start my blog for the very first time
(actually, it's the second time, I removed all the first entry)

stop bahasa Inggrisnya biar semua ngerti,
halo, aku baru nih buat blog,
sori kalau masih kosong melompong, berantakan, dsbg
aku masih benar-benar baru jadinya masih belum terbiasa apalagi bisa sepenuhnya pakai blog

nama what you get, is what you do adalah suatu kata-kata yang kutemukan entah di mana
tapi kata-kata itu terus tertanam di otakku hingga sekarang

well, about me, aku gak berani mengulas banyak tentang diriku
terutama karena aku sendiri gak mau terlalu mengumbar siapa diriku sebenarnya
(sorry all, privacy is privacy) yang pastinya, aku ini orang yang terlalu menjaga privasi diriku sendiri
kecuali terhadap orang-orang yang sudah sangat dekat denganku

intinya, isi blogku gak akan terlalu menonjol (kira-kira begitulah)
kalau mau menghubungi, silahkan saja ke email saya nechan96@gmail.com

PS: jangan heran kalau isinya kadang-kadang agak kritisme,
karena isi blog ini adalah apa yang ada di pikiranku sejak dulu, yang tidak pernah kuungkapkan
MB: aku cuma bisa buka internet sabtu dan minggu, juga hari sebelum libur dan hari libur