Senin, 17 September 2012

My Fav Korean Soloist: NS Yoon-G


The picture is too big? ._. No? ._. Okay then...


Let me tell you her profile first:

Nama asli: Kim Yoon Ji
Nama panggung: NS Yoonji
English name: Christine Kim
Tanggal lahir: 6 September 1988
Tinggi:170 cm 
(cuma beda 1 cm kok sama nechan ._.)
Berat badan: 46 kg
Edukasi: University of California, Los Angeles
Debut: tahun 2009 (digital single "Meori Apa")
Agensi: JTM Entertainment

Aku pakai bahasa Indonesia campur-campur aja ya ._. aku lagi agak kesal tadi Bahasa Inggrisku dihina sama orang.
Okaaay, so, inilah penyanyi solo favoritku di KPOP, well, dibilang nge-fans juga ga bisa sih, soalnya aku baru tahu dua lagunya yang enak, belum mencari terlalu jauh -,- Tapi apa banget nechan suka sama NS Yoon-G? Teman-temanku banyaknya suka sama IU, G.Na, tapi aku sukanya sama NS Yoon-G ._.
Dia ini sepupunya Kara Jiyoung lho! Pasti banyak yang nggak tahu deh -__- 
Memang sih, aku tahu NS Yoon-G itu awalnya karena dia jadi VJ di Pop in Seoul di channel Arirang (TV kabel, peace). Awalnya aku sama sekali nggak tahu kalau dia itu juga penyanyi, solo pula, aku cuma tahu dia sebagai VJ berdarah Korea yang Bahasa Inggris bagus banget! Ditambah dia lucu kalau nge-VJ, suaranya agak ringan kalau lagi bicara jadinya lucu gimana gitu X3

Begitulah yang kukira tentang dia, hingga suatu saat aku nonton Pop in Seoul, nah ini ada poll gitu, nah aku lupa tentang apa, kalau nggak salah tentang artis yang mempunyai hubungan sosial yang baik dengan artis lainnya, nah dia masuk ke dalam kategori itu, sebenarnya aku belum sadar pas dia bilang sesuatu kaya "yang berikutnya adalah aku! NS Yoon-G, VJ Pop in Seoul ini!" aku cuma "oooh..." tapi pas liat ke video yang diputar setelahnya, mataku jadi ---> O_O

Dalam hati --> "WTH IS THAT HER?! HOW COULD SHE BE SO DIFFERENT?!"

Nah yaaa, sejak saat itu aku tahu dia juga itu penyanyi, yang agak sexy lagi ._. beda banget sama image-nya pas lagi nge-VJ. Tapi aku belum terlalu perhatiin dia itu bagus apa nggak soalnya aku waktu itu cuma fokus sama Super Junior, bukan yang lain (Aku bahkan belum tahu SNSD SHINee itu satu agensi sama SJ, sekarang udah doong).
Nah yang bikin aku kelabakan sampai nyaris keselek adalah pas tiba - tiba aja dia comeback di Music Bank dengan rambut pirang dan baju yang wow sexy nyaa, make up - nya juga gimana ya pokoknya tatapan matanya jadi beda banget (jujur aku benar - benar merasa tenggelam mengingat betapa manisnya Yoon-G kalau lagi nge-VJ TT^TT).
Dia comeback dengan lagu The Reason I Became I Witch, tanggapanku tentang lagunya? KEREN! Itu memang jenis genre musik yang aku suka, agak intense, dan arti liriknya hohoho~ (cari sendiri ya :P)

Itu beda bangeeeet! Tapi yang paling buat aku wow ya live performance nya bagus O.O masalahnya aku nyanyi lagi The Reason I Became a Witch baru sekali reff udah nyaris bengek =_=
Habis itu aku lihat MV nya, and whoa aku kembali menganga, tambah keren, Yoon-G nya sexy tapi pas lho sama temanya, pokoknya buatku ini TOP banget dah....
Ealah, aku liat dia nge-VJ dengan rambut pirangnya dikuncir ke belakang dengan poni depan, Ya Allah itu manis banget kaya boneka TT^TT tapi habis itu aku nonton Music Bank lagi dan dia perform lagi dan buyarlah imej manisnya dia -_-



Yaaah, tapi habis itu dia berhenti jadi VJ di Pop in Seoul :( walaupun penggantinya lumayan ganteng sih jadi aku nggak protes protes amat #eh #salah
tapi aku kangen Yoon-G, eeeh, pas lagi menikmati TL twitterku yang penuh dengan ELF, tiba - tiba ada artikel yang menyebutkan kalau Yoon-G bakal comeback lagi! Aku penasaran kan, ya sudah aku nantikan saja (aku nggak save photo teasernya, sorry)
Pas MV nya keluar, aku langsung nonton dan itu Ya Allah... sexy banget! Tapi lagunya enak banget! Hmm... katakanlah waktu itu aku lagi ada 'pedekate' sama cowok di RP (roleplay, you know that?), jadinya ya ngena deh. Screen capture nya yang paling atas tuuh, agak susah di screen cap, itu yang bagus cuma dapet satu -_- *gak bakat*
Nama lagunya yang baru itu I Got You, bagus deh :D

Nah nah nah, aku yakin banyak banget orang yang belum tahu siapa itu NS Yoon-G...
Banyak banget yang ngira dia itu anggota girlband yang bernama NS -__-" padahal dia itu soloist, hadoh...
Memang sih, kalau aku bilang, dia kurang dikenal sebagai penyanyi, lebih dikenal sebagai VJ dan foto model. 
Sebenarnya banyak banget sih penyanyi di KPOP yang kurang dipromosiin kaya Yoon-G ini, padahal dia (buat aku) termasuk yang paling berbakat.
Nih, dia bisa nyanyi sambil nge-dance yang kaya apaan itu gerakannya tanpa pecah, dia bisa Bahasa Inggris (so pasti dia kalau nggak salah udah sejak kelas 4 SD tinggal di US), badannya tinggi dan proporsional (sekali lagi, buatku), dan yang pasti, dia cantik banget -_-"

Memang sih, kenapa coba aku nggak suka IU atau G.NA yang lagi hot hot nya? Well, simple aja, genre musiknya mereka nggak pas buatku ._. jadi maaf ya, bukan aku nggak suka mereka, tapi genre lagunya bukan seleraku aja.

Nah nah naaah, sejak kapan nechan jadi suka ngomong 'nah' begini ya? =_= *baru nyadar* sekian perkenalan tentang Soloist NS Yoon-G, dukung dia ya bloggers ^_^

Ini link buat MV lagu - lagu yang aku suka:

The Reason I Became a Witch

I Got You

OK! Sekian dari nechan :) see you later :D

Kamis, 05 Juli 2012

Super Junior 6th Album Sexy, Free & Single

Hello, nechan is here ^^
It's been a while since I updated, and now I want to share about Super Junior's 6th Album, Sexy, Free, & Single ^^

Well, as you know I'm an ELF form Indonesia, kkk~
The first time I heard about their comeback, I was like, "Really?! O_O"
I was so surprised because they were just finishing their Super Show 4,
but then, I realized something,

SUPER JUNIOR KANGIN IS BACK!! XD

I was so happy when I heard this, and now they've made their comeback on M Countdown (Mnet)

About their title song, Sexy, Free, & Single, I like it so much, the genre is somehow new for my ears, but I don't know why, this song is stuck on my head like crazy. I couldn't stop listening to this song, moreover, while watching the Music Video (MV).

But actually, when I knew the title song's name, I was like.... "Hey, this is a bit..."
then, I watched the MV Teaser, and I was like, "WHOAA!!! THIS IS GREAT!"
before that, I didn't expect that this will be that great, when I see the photo teasers, I think the song will be a bit softer (search the photo teasers if you want to understand what I mean, I can't upload it one by one because of my connection), but I like the beat!

And I like the MV concept too, somehow reminds me of Bonamana, but hey, they got the courage and changed so much for the MV. Some people still said they're still in a box ( I know what are they talking about, just see SJ's past MVs, you'll understand), but this one is much better, I don't know it's because of Super Junior members themselves or this is just great.

I think the most of people will think that this title song will be the same like Sorry Sorry, Bonamana, or Mr. Simple when they watch the MV Teaser, but when you listen to the full song, this is so different, as I say, the genre is new for my ears, that means I never heard them sing a song with this genre.

The thing that gave me a shock was this song called From U in this album, this song is dedicated to ELF, I was so happy, THIS SONG IS GREAT!

My favorite track is Daydream, it gives me shivers...

The first thing that got my attention from the MV is the dance move, I'm sure if I do the moves, my legs will break into pieces, it's so hard for someone who can't dance at all like me! And I really love the moves, it suits the song well ( it's not just sexy okay).

So, I want to share the link of their MV Teaser, Song Medley, and MV, just watch this! This is great! Just click on them XD





Thank you so much for watching them, I appreciated all comments ^^


Sabtu, 02 Juni 2012

My First Lightstick! XD

Hehe~ I want to show off my lightstick! It's not the official one but I'm very happy to have it :3
I brought it to Super Show 4 INA! I watched and whoaaaaa.... finally I could be on the sapphire blue ocean...

and now, Happy 6th Anniversary ELF! :D

Senin, 28 Mei 2012

what am I doing?

yeah? what am I doing? -__-
It's been a very long time since my last update...
do you know why? actually it's because I became a fanfiction writer at www.asianfanfics.com
I wouldn't tell you my ID, it's a secret, hehehe

There's nothing to be tell, it's just I will have a final exam soon, and become the 11th grader XD
so, yeah, I will update more about Super Junior's songs lyrics, since I realize how deep their songs are
(I told you, I'm an E.L.F.). and maybe about my dilemma about this exam ._.

I miss blogging so much! X(

Selasa, 03 April 2012

Why I Like Super Junior Kyuhyun??

Banyak yang suka nanya, kenapa di antara sekian banyaknya member Super Junior, aku ngebias evil maknae a.k.a Cho Kyuhyun yang terkenal dengan 'kejahatannya' terhadap member-member lain. Sebenarnya ini ada ceritanya lho, singkat kok, nggak perlu nyiapin popcorn.



Pertama aku lihat Kyuhyun sebenarnya di MV Super Girl-Super Junior M, itu pas albumnya baru dirilis dan diputar di MTV, tapi aku cuma mikir "Eh yang itu lucu >_<" But hello?! Aku masih terlalu bocah pada saat itu sehingga langsung terlupakan olehku -__- (ini yang kusesali, kenapa saat itu aku sangat membocah?)



Katakanlah beberapa tahun setelah itu (peace, aku lupa kapan), aku lihat Perfection-Super Junior M di MTV. Ealah, mataku tertuju lagi ke orang yang sama: Kyuhyun. Cuma kan' make up-nya beda, di Perfection Kyuhyun pakai eyeliner yang bikin dia tambah awet muda (LHO?!) dan keren (eaaaa), jadi aku nggak terlalu nyadar kalau itu orang yang sama.


Eh ah eh tahu-tahu Super Girl diputar lagi MV-nya! Otomatis mataku yang seleranya tinggi ini (apaan lu?!) tertuju pada Kyuhyun lagi, dan mikir "Tunggu, itu dua orang yang sama?" terus aku tiap hari nungguin Perfection di TV, tiap kali MV-nya diputar aku nyari-nyari Kyuhyun, dan selalu nemu! Terus Super Girl juga diputar, aku cariin terus, nemu juga! Suaranya mirip pula! Tapi di sini aku belum 'falling in love' ke Kyuhyun, cuma mikir kalau itu member suaranya mantap+cakep banget.
Nah, the biggest moment is ketika aku ngerjain entah PR atau apalah di depan TV, TV-nya nyala, dan aku terus nyebut nama Allah karena aku kaget ngeliat Kyuhyun terpampang lagi di TV, dan aku langsung nge-freeze dengan raut wajah nggak elit. Tebak itu MV apa? NO OTHER! HELLO???!!! Semua ELF juga tahu kalau di MV No Other semua member lagi ganteng to the max! (terutama Kyuhyun :P don't blame me, he's my bias :P)



Terus kan' part-nya Kyuhyun di No Other kan' nadanya agak slow, jadi suaranya yang nge-deep dan soft itu benar-benar terdengar WAH! di No Other, satu, aku kepincut sama suaranya. Terus senyumannya di situ, Ya Allah, bikin badan meleleh (?).



Ternyata Allah masih memberikan cobaan kepada hatiku, habis itu MV Perfection diputar lagi XD
Alhasil, aku langsung buka laptop, nyari di google, dengan kata kunci: Super Junior member profile. KETEMU DEH HEHEHEHE~

Sejak saat itu aku jadi suka sama Kyuhyun, dan kemudian aku jadi ELF dan mencintai Super Junior, dengan foreverbias Kyuhyun, aku sudah setahunan jadi ELF, dan aku bersyukur aku belum pernah ganti bias walau sekali, dan nggak pernah ngelirik-lirik member lain. Sekarang aku bisa bilang kalau yang paling ganteng di Super Junior itu Siwon, suara paling bagus Yesung, the best dancing machine is Eunhyuk, tapi biasku akan selalu Kyuhyun ^^

Sebenarnya apa sih yang kusuka dari Kyuhyun?
Aku juga bingung, aku nggak tahu -_-
Suaranya bagus? Yesung sama Ryeowook juga suaranya bagus, tapi entah kenapa suaranya Kyuhyun paling sreg di telingaku :D
Ganteng? Kategori terganteng udah digaet Siwon sejak kapan tahu -_- lagipula Kyuhyun itu buatku memang nggak ganteng, tapi imut :3 pipinya itu lho, nggak nahan pengen nyubit XD
Dia pintar? Oh pintar memang selalu jadi kategori untuk pria idamanku, tapi aku suka Kyuhyun tanpa tahu dia itu pintar dan pernah memang olimpiade matematika kok, kalau sekarang memang tahu dan jadi tambah suka sama dia, tapi member lain juga pintar kan?
Dia jahil? Heya, sebenarnya aku nggak pernah memasukkan cowok jahil ke kategori pria idaman, tapi jahilnya Kyuhyun itu lucu banget, bukannya bikin sebal malah bikin gemas!
Dia tinggi? Zhoumi Super Junior M juga tinggi banget tuh, Siwon sama Hangeng juga lebih tinggi, tapi pria idealku memang setidaknya tinggi antara 175 sampai 180, jadi pas dong tinggi Kyuhyun 180 ^o^

Sebenarnya aku suka Kyuhyun juga tanpa alasan, tahu-tahu aku memang udah suka sama dia. Jadi, ya entahlah kenapa aku suka sama dia, hehehe~

Bonus buat Aya!!


Alasan Kenapa Aku Suka Lagu My All is in You-Super Junior

Dari pertama aku dengar lagu My All is in You, jujur aku kira itu lagi yang sweet, soalnya nada bikin mau tersenyum, tapi pas aku baca arti lagunya, aku malah langsung nyess, itu sedih banget. Tentang sebuah pasangan yang berpisah, tapi salah satu pihak yaitu pihak laki-laki masih tidak bisa melepaskan kekasihnya. Dia belum siap, tapi hubungan mereka telah di ambang batas. Mereka berdua tahu kalau hubungan mereka sudah mendekati akhir, namun sang laki-laki tetap tidak rela melepaskan sang gadis, walaupun dia tahu kalau sang gadis sudah tidak mencintainya lagi, dia tetap belum siap.
Aku terus menganggap lagu ini unik, karena setiap aku mendengarkannya aku tidak terasa pasti tersenyum, walaupun aku tahu aku sedang mendengarkan sebuah lagu yang memiliki arti yang menyedihkan.

Coba saja dengarkan lagu itu, kemudian baca arti dari liriknya, sungguh aku masih bingung harus bersikap seperti apa kalau mendengarkan lagu itu. Nadanya membuatku ingin tersenyum, tapi sungguh, arti dari lagunya akan membuat dadamu sesak.
Aku sendiri belum mengerti sepenuhnya tentang arti lagu ini, well, I'm too young to understand this thing and I never had any boyfriend. Aku masih bingung, sebenarnya sang gadis ingin berpisah atau tidak dengan sang laki-laki, apakah keduanya masih ada perasaan? Kalau begitu kenapa mereka harus berpisah?

Mungkin aku akan mengerti kalau aku sudah dewasa nanti, ketika aku sudah mengalami masa-masa pacaran, tapi aku tidak ingin kisah cintaku berakhir seperti itu, aku tidak mau, tidak ada yang mau.

Senin, 26 Maret 2012

Y - Super Junior Lyrics Translate

(Donghae) Looking at you (me)
Just (only) a smile
A smile immersed with shyness (yeah)
Your eyes looked sad when you looked at me
Perhaps that was when you were about to bid farewell (honey baby)

(Sungmin) Repeating like everyday
(Ryeowook) My appearance
Missing you that it became restless
(Yesung) Will you forgive me?
(Sungmin) Please think twice
(Ryeowook) Think again
I won’t let go at this moment

Make you cry
(Sungmin) Is because of my stupidness
Letting you go
(Sungmin) Is because I am lacking in many ways
Please forgive me who wants to forget you
Please let me have a chance to breath again

(Kyuhyun) Looking at you (me)
Tears (rolled down)
You turned me into a fool (yeah)
Perhaps when you change your mind
I will stand on the road where you used to travel back to me (baby)

(Siwon) Your leaving which had been known earlier
(Yesung) Has no difference from a pain which cause me almost dead to me right now
(Sungmin) Time passes
(Siwon) I still can’t let you go
(Yesung) Letting you go
I’ve did too much for you

Make you cry
(Siwon) Is because of my stupidness
Letting you go
(Siwon) Is because I am lacking in many ways
(Sungmin) Please forgive me who wants to forget you
(Ryeowook) Please let me have a chance to breath again

[RAP]
(Eunhyuk) Where can I start telling
When can I start telling
What can I tell
Those precious words had been forgotten (you will understand even if I don’t tell)

But,
Those moments we spent together
Minutes and seconds which we misses
The shimmering, beautiful smile
Has to be kept in your heart

(Donghae) I prayed while heart aching
If we can still meet when the rain stops
I am very miserable right now
Your leaving made the current me suffer

What matters me
I think of you every night
If there’s one day I don’t think about you
My heart will feel unsafe (girl)
You (no) Mmhm (no) Don’t know anything right?
You are not familiar with this kind of me
If only you would think about me anytime
If you could come back by then
That would be great

The phrase I love you
The phrase from me that only you can listen to
The phrase I miss you
The phrase that says I wanted to hug you
The only one
(Ryeowook) I want to protect you
Once again
For you
(Kyuhyun) To be by my side again
Korean to Chinese translated by : 朴海希=海朵 @ 海世代 onlyhae
Chinese to English translated by : ALLRISEUNHAE

(source: http://elfpetalshawol.wordpress.com/2011/08/02/lirik-romeng-trans-super-junior-%E2%80%93-y/) 

What If-Super Junior Lyrics Translate

It seems as though the accumulated time is being greedy
Seeing as it hurts more today than yesterday
Oh girl
It was after I realized that I couldn’t be totally happy with that smile towards me
That there was nothing special, baby

What if
It seems like you’re going to love me
Because it seems like you’re going to come to me if I wait just a little
With these anticipations
I can’t leave you
Even though I know that as time accumulates
It becomes pain
Oh girl

Even though I wanted to believe that that smile was just for me
It probably isn’t, right?
But still
Just maybe

What if
I met you first
No, if I didn’t know you
These thoughts are useless
For I’m already living in the deeply set times of you

Even though love increases as much as time’s weight
Even though pain is heavy
Still, I feel like you’ll love me
Because it seems like you’re going to come to me if I wait just a little
With these anticipations
I can’t leave you
Even though I know that the accumulated time has made today
Oh girl
oh lady


Lyrics Credit: jpopasia.com
(source: http://sjfantasy.wordpress.com/media/lyrics/what-if-2/)

Sabtu, 17 Maret 2012

Revealing Myself

Hi guys, it's been a while since I post things about me, yeah, it's been too long since the last time I said "This is the real me."
No many people know which one is the real me, the bad-tempered one, cute one, spoiled child, cool girl, or just a shy girl?
Let me describe myself just a bit, because I just found that someone actually super misunderstood me, and I hate that.
I've never been an easy girl, if you ever feel that way, that means you totally got the wrong feelings.
If I write ambiguous thing, does that mean you can spread to all over the world about what I'm writing?
Does that mean you can conclude anything by yourself? Without knowing anything especially the meaning behind my writing?! Do that and you'll be in my blacklist immediately.
Get what I mean? I mean, I hate narrow minded people.

If you want to know the meaning, JUST ASK!! Don't conclude by yourself!!

The worst is if my writing concluded by narrow minded people with a very gross mind.
Oh, add this, I hate people with gross mind, if you know what I mean.


I'll stop about narrow minded people here.

Then, spoiled child, oh yeah, I AM LIKE THAT HUH?

YOU ARE WRONG

I DO SEEM LIKE ONE BUT I'M NOT

In fact, I hate a spoiled people, seriously
even for me, sick is not a reason for any people to be spoiled,
IF pretend to be a spoiled people is okay because maybe you're just want to play with that attitude or just wanna have fun with doing spoiled things with the fact that you're actually not a spoiled people, BUT I really hate it if someone has a spoiled attitude just because you're sick, even someone with a very severe disease is still trying to not bother other people, you just have a headache and you make people do anything! even picking up the phone which is exactly beside you! Just what is that?!

Actually this is "curhat" so I'm sorry

You want to say that I'm a spoiled kid? with all of my mind I will say that you're wrong, if you say that, that means you don't know me very well, HAH! You don't know me well but you judge me!! How great is that?!

Cute girl?
Thank you but no thank you

With this somehow giant-like body of mine, it'll be such a lie if you say that I'm cute
BUT thank you if FOR YOU I'm cute
You're saying that I ever acted cute?
That's because I like to do that, doesn't mean that I AM cute.
I am not trying to be cute, I just act that way to bother other people, somehow I like their reaction if I acted cute in front of them, their reactions just show me how NOT CUTE I AM.

I am a crybaby?
How many times do you ever see me crying? None? Just go then.

With the fact that I don't let anyone to see my tears, I can't be considered as a crybaby right? huh...
I will never cry for something that not worth of tears.
Movies? It's just movies! How could you think I will cry just because of a sad scene?! I am not that sensitive so get over it! If you want to say that I have no heart that's up to you I don't care! But proves it if I'm wrong, why do I have to cry for something that doesn't real?!

I WILL DEFINITELY CRY IF THAT'S A TRUE STORY!

How much do you think I cried because of Hachiko? MUCH!
Why should I cry for something that doesn't actually happen? Why?!
You said I have no heart because I'm not crying of a sad script?!

I have enough with those things! I have no heart they say? Give me a break, if you want to cry that much just read your nation's history, it'll be weird if you're not crying.
Oh yeah, I am not a sensitive person so I'm sorry, no offense at all though, that's just what I'm thinking.

Why I'm such a silent girl? Even if I'm angry?
It's simple, because I know exactly that no one will cares about why am I angry,
I know myself too well that's why I know that no one will understands about my mind.
Let me ask you, is there anybody who already understand me here? Just from this post?

My voice always cracks if I'm angry, that's why I choose to be silent,
My voice is loud so it'll bothers other people around me,
My voice is deep even with the fact that I'm a girl,
My voice has a sharp tone when I'm talking,
People around me said that I often use vulgar tone,
People will misunderstand me when I'm talking because of my tone,
I don't know how many people know but actually I can get stutter when I'm talking,
The final is I don't know what kind of tone that I should use so people will understand me,

I always want to speak up but with those facts, can I?
I always thought that I'd better write than talk, but now even people misunderstand my writing, so what should I do?

Senin, 05 Maret 2012

Unbreak My Heart-Tony Braxton

Pesanan teman >_>

Don’t leave me in all this pain
Don’t leave me out in the rain
Come back and bring back my smile
Come and take these tears away
I need your arms to hold me now
The nights are so unkind
Bring back those nights when I held you beside me
(chorus)
Un-break my heart
Say you’ll love me again
Un-do this hurt you caused
When you walked out the door
And walked outta my life
Un-cry these tears
I cried so many nights
Un-break my heart, my heart
Take back that sad word good-bye
Bring back the joy to my life
Don’t leave me here with these tears
Come and kiss this pain away
I can’t forget the day you left
Time is so unkind
And life is so cruel without you here beside me
(Chorus)
Ohh, oh
Don’t leave me in all this pain
Don’t leave me out in the rain
Bring back the nights when I held you beside me
(rpt Chorus except last line)
Un-break my
Un-break my heart, oh baby
Come back and say you love me
Un-break my heart
Sweet darlin’
Without you I just can’t go on
Can’t go on

(source: http://nugsong.wordpress.com/2006/08/26/unbreak-my-heart/)

Sabtu, 11 Februari 2012

15 Reasons Why Commit Suicide is Stupid

Commit suicide ===> stupid thing to do

why?

  1. Because GOD will never forgive you
  2. Because you're going to HELL for sure
  3. Because you waste the life that God gave you when you were born
  4. Because you waste everything that you've done
  5. Because you get nothing from  it, only Hell
  6. Because you give nothing, except sadness
  7. Because you'll not get happiness from it, once again, only Hell
  8. Because you miss your chance to go to HEAVEN
  9. Because you'll regret it for sure, but it'll be too late
  10. Because people who hate you will be happy
  11. Because you've failed to make people who hate you become people who love you
  12. Because you'll miss everything that happened after your death
  13. Because someone who loves you the most will be sad and cry, calling your name because he/she needs you, but you're not there
  14. Because maybe you'll never meet those who you love anymore, because they're in Heaven, and you're in Hell
  15. Because maybe you'll cry out for your life, you want to be alive anymore, but everyone knows that it'll be impossible

Conclusion: don't commit suicide, think about everything positively and never let yourself down, everyone has problems, but there's always a way to solve all of them, never give up on your life guys, no matter how hard is your life, no matter if there're so many people hate you, you have to stay alive until your time has come, and fix everything before that time comes, it's not you who decide your death, it's God. Please think about everything in your life my friends, your family, someone who loves you, someone who's so loyal to you, think about them, can you leave them just like that just because you have so many problems that you think they're unsolved?
Never think that no one's loving you, even if you don't know, there'll be at least one person who'll cry out loud because of your death, someone who always thinks about you even though he/she never showed it to you, remember sometimes love cannot be shown, not everyone can express their feelings,
so, my friends, never waste your life, okay? ^_^

nechan's out ^_^ see ya :D

A Loner

It's me, the loner
I always alone

I cry alone
I laugh alone
I smile alone
I am angry alone

That's a loner
That's me

I always alone

U-KISS Someday Lyrics Trans

Sometimes hit, sometimes miss, it’s always like that
Just do it right tomorrow, it’s just a small mistake

Sometimes bottom, sometimes top, sometimes number 1
Getting 1st place, you can only go down

Without it, just live without it
It’s just greed you have before you win it oh

Your suffering now is a sign of your hard work
Everybody knows you tried
Everybody knows it’s alright

You get some right, you get some wrong
Although tiring there will be days to smile
When you fall down, when you get up
Although tiring, there will be days to smile, eventually a day to smile will come
If it’s separation, just let her go
She might show lying tears, maybe it wasn’t destiny
People who have to go, just go
Sure being next to them it might happen oh
Being tired right now
It’s just evidence of your love
Everybody knows you tried Everybody knows it’s alright

You get some right, you get some wrong

Although tiring there will be days to smile
When you fall down, when you get up
Although tiring, there will be days to smile, eventually a day to smile will come
The past is the past is the past
Previous memories
It’s the past

The long painful days
The Past is the past is the past
The days to forget you~

Everybody wins sometimes
Everybody knows you lose some

You get some right, you get some wrong
Although tiring there will be days to smile
When you fall down, when you get up
Although tiring there will be days to smile,
Eventually a day to smile will come
Eventually a day to smile will come

(cr: storyaboutagirl-chocolate)
(take it from: http://koreansplash.blogspot.com/2011/08/ukiss-someday-lyrics-and-translation.html) 


Sabtu, 21 Januari 2012

I'm an ELF

I'll make a confession, for so long, I am an ELF

I never bragged about this right? hehehe,
that was because I didn't know how to say it,
to type it, to write it
So I'll say this, I am an ELF,
I am a sparkyu, a gamers, I love Super Junior (esp Kyuhyun, but I love other members as well ^_^)
I am not an Antis of anyone or any groups, I'm not a shipper of any couples, I'm just an ELF, a sparkyu,
I hate fanwar and other things related to that,
I don't want to claim Super Junior since I know that they will never be mine,
I'm a friend of a Sone and a Shawol (they're my classmates, hehe)
I don't like other boyband or girlband that doesn't mean that I am an Antis, I don't like them, but I don't hate them
I am aware of people who said that I am not a good citizen since I like Korean musics,
For those who think something like that, I'll tell you,

What I like is the music, music is taste, and you cannot force me to like something which is not my taste,
don't say that I'm not a good citizen just because I love Super Junior, I'm still aware of any problems that happened in this country recently, yeah, recently.

And if you still say I'm not a good citizen because I prefer Korean boyband or girlband, lets take a look for my words above, I already said for so many times in any fanpages or any posts related to this, music is taste, you cannot force us to like something which is not my taste.

I'm getting tired of those people who cannot understand that, then they bashed Super Junior, and I was just smiling at them, and said "What do you know about Super Junior so you can bash them?"

Then they just said about plastic surgery or anything, bad things, mostly

and that's all? I thought.

They don't know how awesome their songs are, they don't know about what they've been through to be a big star like now, they don't know some of them nearly died, they don't want to take a look at the meaning of their songs ( I always do that, excuse me), about how deep the meaning of their songs, the hidden meanings, all that they can do is BASHING.

I hate fanwar, I hate bashing, but what can I do?

I'm not an ELF for all over 6 years, I became an ELF a year ago, so late huh?
But Siwon's words make me so relieved,

You don't have to be an ELF since the beginning, but you have to be an ELF until the end

or at least that's the translation
yeah, I'm an ELF, I don't like to brag about that, but I think I need to post this,

So everyone, I'm very sorry if this post disturb you, but please understand what I feel, as a big fan, as an ELF....

Selasa, 17 Januari 2012

Hanya uneg-uneg-ku

mohon maaf sebelumnya ^_^ tapi ini uneg-uneg atau tepatnya rasa tidak puas serta amarah sudah lama terbendung sejak beberapa lama, sejak MOPDB deh, katakan saja begitu.
jadi gini, kan' disuruh buat karangan, panjaaang banget, nah karena aku lagi sakit maka dari maka aku dibantuin kakakku, nggak sepenuhnya kakakku yang buat kok, cuma bantuin karena aku lagi sakit, nah aku lupa judulnya, well, pada dasarnya itu judulnya sudah salah, jadi otomatis isinya juga kurang pas kan?
Tapi yang kupermasalahkan bukan itu, tapi,
ketika aku berhasil menemukan lembar karanganku yang sudha diperiksa, ada tulisan besaaaar banget:

BERTELE-TELE

Dan aku akhir-akhir ini berhasil menemukan kakak kelas yang memeriksa karanganku karena di lembar karanganku ada tanda tangannya dia. Tampaknya dia sudah tidak ingat akan lembar karanganku yang dia corat-coret dan katakanlah agak dihina di sana-sini, tapi ini yang jadi pertanyaanku,

"Sebenarnya Anda mengerti arti dari kata-kata yang ada di karangan saya atau tidak?"

nih, bukannya sombong, tapi kalau aku sama kakakku yang buat suatu karangan, pasti bahasanya agak... katakanlah, terlalu bersastra. Teman-temanku mengatakan bahasaku terlalu sulit dimengerti. Padahal bagi anak baru lulus SMP sepertiku, bahasa yang kugunakan itu sangat teramat mudah dimengerti. Aku tidak menggunakan kiasan di karanganku, yang kutuangkan di dalam karangan itu hanyalah OPINI dariku gabungan dengan kakakku. Lagipula, karangan itu bukan hanya sekadar opini, tetapi juga pengalaman yang dapat dijadikan pembelajaran dalam karangan tersebut, lalu, kalau saya "memperindah" bahasa saya, itu dianggap bertele-tele?
Mungkin seharusnya aku merasa biasa saja, tapi ada campur tangan kakakku di situ, sampai sekarang aku tidak berani menunjukkan lembar itu kepada kakakku, aku mengenal kakakku, dan aku juga tahu apa yang akan kakakku pikirkan kalau melihat hal itu, pastinya sama denganku, aku tidak mau membuat kakakku merasakan hal yang sama sepertiku: DIHINA.

bagi aku dan kakakku yang sama-sama suka menulis cerita dengan bahasa begitu, kami akan merasa terhina bila kata-kata kami dianggap bertele-tele. Kalau secara lisan aku begitu aku dibilang bertele-tele ya tak apa, tapi ini karangan kok.

Kalau memang tidak mengerti arti dari kata-kata saya, ya jangan komentar, main bilang bertele-tele segala, asal Anda tahu, semua yang saya tulis itu hampir semuanya mencakup dalam judul yang salah itu.

Nah, judul sudah salah, kenapa masih menuntut isi yang benar?

Jangan berkomentar akan sesuatu yang Anda tidak mengerti artinya, atau itu hanya akan membuat orang lain sakit hati